Om hamhus

Om Hamhus

Om Hamhus

Hamhus AB tillhör den familjeägda Herenco-koncernen, som du kan läsa mer om här. Vi verkar lokalt och centralt i Jönköping och förvaltar för närvarande ett 15-tal fastigheter. Verksamheten är under uppbyggnad och ambitionen är att växa lugnt och kontrollerat genom både förvärv och nyexploatering. Bolaget förvaltar cirka 50 000 kvadratmeter med lokaler som passar för privatbostad, butik, kontor, skola och lager.

 

Som hyresvärd strävar vi efter att:

  • Våra fastigheter ägs och förvaltas långsiktigt.
  • Kontinuerligt förbättra våra byggnader för att kunna erbjuda en hög kvalitetsnivå.
  •  Att vårda relationen med våra hyresgäster genom att erbjuda bra service.
  • Utnyttja den lilla organisationens fördelar genom att vara flexibla och lyhörda för hyresgästers och intressenters önskemål.
  • Skapa en god miljö och utnyttja effektiva energilösningar för våra hyresgäster.

 

På vårt kontor i Jönköping är vi fyra anställda,
Annike, Conny, Emma och Åsa. 

Välkommen att kontakta oss
om du undrar över något.

Om Herenco-koncernen

Herenco är ett småländskt familjeföretag i fjärde generationen. Företaget omsätter totalt ca 3,5 miljarder kronor och har omkring 1 600 anställda.

Herencos verksamhet innefattar fyra affärsområden, utöver Hamhus:

Hall MediaEtt mediehus som via drygt 15 titlar med morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter når långt över en kvarts miljon människor varje utgivningsdag.

Emballator: Ett affärsområde som tillverkar metall- och plastförpackningar till bland annat livsmedel, färg och kemikalier.

Vättern IndustrierVättern Industriers affärsidé är att långsiktigt utveckla mindre och medelstora nischföretag genom del- eller helägarskap. Detta affärsområde består i dagsläget av sex företag.

PacsOnTolv väletablerade företag som säljer industriemballage, mjukpapper, kontorsmaterial mm. Gemensamt för dessa bolag är att de har en lång historia och stark lokal förankring.

Herencos värdegrund

Herenco jobbar långsiktigt och ansvarsfullt med sina investeringar. Etik och lokal förankring är viktiga värden, liksom ekonomisk effektivitet, entreprenörskap och att utveckla långsiktiga kundrelationer. Familjeföretaget jobbar kontinuerligt med sin värdegrund och delar sina kärnvärden med bolagen i koncernen.